το δικό μας παιδί

Ααααααααααααααα, ο καινούργιος αγαπούλης του Glee είναι φρέσκος απόφοιτος από το πανεπιστήμιο του Michigan, στο Ann Arbor!

Το ορκίζομαι, από εδώ και πέρα δεν θα χάνω παράσταση για παράσταση του θεατρικού τμήματος. Πού ξέρεις τι ιστορίες θα έχω να λέω για τα φοιτητικά τους χρόνια όταν δέχονται τα Grammy.

 

Advertisements

4 Comments

Filed under Ann Arbor story, Star system

4 responses to “το δικό μας παιδί

 1. Ελένη

  Έχω δει μόνο το πρώτο επεισόδιο του Glee και δεν μπορώ να πω πως τρελάθηκα, Μου θύμισε λίγο αμερικάνικη ταινία, ξέρεις, αυτές με τα σχολεία. Αποκτά περισσότερο ενδιαφέρον παρακάτω, να συνεχίσω να το βλέπω λες? Αν και η φάτσα αυτή είναι ένας λόγος να κάνω μια προσπάθεια, χεχε!

 2. Χμ, αν δεν σου αρέσουν οι teen movies με τις μαζορέτες και τα geeks, μην δεις άλλο επεισόδιο είναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό! Εγώ πάλι αγαπώ τις ταινίες με τα σχολείο και έτσι έχω κολλήσει. Μπορεί να το έχεις στο mute και να κοιτάς μόνο το ωραίο cast! LOL.

  • Ελένη

   Μου αρέσουν αυτές οι ταινίες, αλλά το πρώτο επεισόδιο δε με συγκλόνισε βρε παιδί μου! Θα του δώσω μαι ευκαιρία ακόμα, έτσι, για τα μπουκλάκια του Darren!

 3. Ωχ, πρέπει να σε ξανα-απογοητεύσω: ο Ντάρεν παίζει έναν clean cut από ιδιωτικό σχολείο και έχει τα μαλλιά του καλοχτενισμένα. Δεν βοηθάω το Glee μ΄ αυτά που λέω το ξέρω.

  Αλλά, ναι, αξίζει να του δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s