μήνυμα αλληλεγγύης

το καλύτερο κομμάτι της βροχερής μέρας; Ανάβεις τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια από το πρωί. Γιατί όσο να πεις, με τον ήλιο δεν τα ευχαριστιέσαι, το θέλει το ελαφρύ σκοτάδι του για να δείξει. Κι έτσι στην επίσημη πρεμιέρα του χειμώνα, εδώ στα ανατολικά του midwest, ενώ το δελτίο καιρού δείχνει ξεκάθαρα χιονονιφάδες και χιονοστοιβάδες από τώρα μέχρι τον Μάιο, εγώ άναψα όοολα τα λαμπάκια, έβαλα χριστουγεννιάτικη μουσική και ανανεωμένη από το Δευτεριάτικο ρεπό μου, είπα να στείλω ένα μήνυμα συμπαράστασης στους Ήρωες που θα ξεχειμωνιάσουν μαζί μου. Κουράγιο φίλες και φίλοι, θα την βγάλουμε και φέτος. Και μάλιστα πιο χαρούμενοι από πέρσι.

Σ’ αφήνω τώρα, έχω πολλές δουλειές, πρέπει να βρω κάστανα και μετά να σκεφτώ τι να τα κάνω, γιατί “open fire”  δεν έχουμε εδώ να τα ψήσω όπως στο τραγούδι. Ιδέες δεκτές.

Εν τω μεταξύ, Mission Lydia βλέπουμε κάθε εβδομάδα έτσι; Θέλω να χειροκροτήσουμε όλοι μαζί το κορίτσι μας που είναι τόσο θαραλαίο και να του προτείνουμε για την επόμενη αποστολή μια βόλτα στο χιονισμένο Μίσιγκαν. Αυτό θα πει επικίνδυνη αποστολή.

 

Advertisements

1 Comment

Filed under Random days and nights

One response to “μήνυμα αλληλεγγύης

  1. ξένια

    ή θα τα βράσεις, ή θα τα βάλεις στην τοστιέρα. Μην ξεχάσεις να τα χαράξεις όμως :))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s