ανταπόκριση από την γη

να δω τώρα πώς θα εξηγήσουμε στους Αρειανούς που θα γνωρίσουμε, πώς γίνεται στην “πολιτισμένη Δύση” μια ομάδα ανθρώπων να επιχειρούν να λιντσάρουν κάποιον άλλο, με την ανοχή της αστυνομίας πάντα, όχι για το έγκλημά του, αλλά για το διαβατήριό του; Ας μην γελιόμαστε, αυτό το ηρωικό ντου, που έφερε δάκρυα στα μάτια κάθε Ελληνίδας μάνας που μεγάλωσε τέτοια παλικάρια και που μια μέρα θα πάρουν πίσω την Αγιά Σοφιά, δεν είχε να κάνει με την ομολογία, αλλά με το χρώμα του κατηγορούμενου. Γιατί αν τους έκαιγε τόσο πολύ να τιμωρηθούν όλοι οι βιαστές του κόσμου, θα είχαν πιάσει από τον γιακά κι εκείνα τα 4 αγόρια από την Εύβοια, θυμάσαι καθόλου το περιστατικό; Βίασαν μια συμμαθήτριά τους στις τουαλέτες, αλλά η συμμαθήτρια ήταν από την Βουλγαρία, ή έστω οι γονείς της ήταν από την Βουλγαρία, ενώ εκείνοι περήφανοι γόνοι αυτού του τόπου. Άσε που η μητέρα της “δούλευε σε μπαρ” είπαν οι ντόπιοι, σαν εξήγηση για το όλο συμβάν. Βγήκε πρόσφατα η απόφαση από τα δικαστήρια της Χαλκίδας και –δεν θα το πιστέψεις αλλά — ο γιος του αστυνομικού, ο γιος του καθηγητή και οι φίλοι τους από τις καλές οικογένειες του χωριού αθωώθηκαν. Και όχι μόνο αυτό, αλλά άκου και κάτι άλλο που δεν περίμενες με τίποτα: τα βίντεο του βιασμού που είχαν τραβήξει 3 διαφορετικές συμμαθήτριές τους με τα κινητά τους, εξαφανίστηκαν ως διά μαγείας, ναι, ναι και τα τρία! και έτσι δεν υπήρχαν αποδείξεις ότι έγινε βιασμός, αλλά καταλήγουμε ότι εκείνη τους προκάλεσε, γιατί, είναι και Βουλγάρα, τι άλλο θέλεις; Δεν είδα κανένα νομοταγές παλικάρι με παραλλαγή να θυμώνει για αυτό το έγκλημα.

Ξέρεις πόσο λίγο απέχουμε από τον τρελό που σκότωσε 6 άτομα στον ναό τους στο Γουινσκόνσιν; Όσο χρειάστηκε το CNN για να “εξηγήσει” την επίθεση: οι Sikhs, υποστήριξε, φοράνε τουρμπάνια και αφήνουν γένια και πολλές φορές μοιάζουν με μουσουλμάνους. Αααααα, αναστέναξαν όλοι, τσάμπα πήγαν μωρέ αυτοί οι Ινδοί, από λάθος. Αλλά, αν ήταν μουσουλμάνοι, θα το καταλαβαίναμε όλοι, θα είχε λόγο ο δράστης, ή έστω θα μπορούσαμε να το εξηγήσουμε.

Γι’ αυτό σου λέω Αρειανέ μου, μείνε εκεί που είσαι, εκτός αν έχεις γεννηθεί άντρας καλής λευκής οικογένειας χριστιανικών πεποιθήσεων.

ΥΓ. Τελικά, τον Έλληνα υδιοφυία της NASA που κατασκεύασε και έστειλε το ρομπότ στον Άρη με τα χεράκια του τον βρήκαμε; Μην μου πεις ότι δεν υπήρχε ούτε ένας στην ομάδα και τα έκαναν όλα μόνοι τους οι Αμερικάνοι;

Advertisements

6 Comments

Filed under What's wrong with you?

6 responses to “ανταπόκριση από την γη

 1. niki

  Κάτσε, μισό λεπτό, πως αμφισβητείς μια απόφαση δικαστηρίου;
  Ένας φίλος δούλευε στην υπόθεση της Εύβοιας ως νομικός και ΕΙΔΕ τα βίντεο, που πράγματι σβήστηκαν, αλλά οι τεχνικοί τα “ανέσυραν” και είπε ότι ΔΕΝ ήταν βιασμός!
  Φοβάμαι ότι κάνεις αυτό που καταγγέλλεις: κατηγορείς τους έλληνες μαθητές(που προφανώς έχουν τεράστιο μερίδιο ευθύνης, αλλά όχι για βιασμό) στηριζόμενη στο ¨χρώμα¨ τους, δηλαδή στα επαγγέλματα των γονιών τους, τη στιγμή που αποδεδειγμένα είναι αθώοι! Μήπως φοβόμαστε αυτό που είμαστε;

 2. έχεις δίκιο, προφανώς η απόφαση του δικαστηρίου είναι πιο σημαντική από την γνώμη μου και είμαι σίγουρη πως ο φίλος σου είναι απόλυτα αξιόπιστη πηγή. ΑΛΛΑ δεδομένου ότι κανένα δικαστικό σύστημα δεν είναι αλάθητο, μπορώ να διατηρήσω τον σκεπτικισμό μου. Ο οποίος δεν βασίζεται στα επαγγέλματα των γονιών των κατηγορούμενων (αν και όλοι ξέρουμε πώς λειτουργεί η ελληνική επαρχία) αλλά στις συνεντεύξεις των κατοίκων και μαρτύρων, οι οποίοι είχαν προαποφασίσει, πριν το σοφό δικαστήριο, ποιος είναι ο ένοχος και ποιος όχι.
  Και, το θέμα μου δεν είναι η απόφαση καθεαυτή (είπαμε είμαι ξερόλας, αλλά αφήνω την δικηγορία στους ειδικούς), αλλά αυτή η αντίδραση.

 3. natalia

  To έγκλημα του βιασμού είναι απεχθές απ’οπου και αν προέρχεται ο δράστης ή το θύμα. Το θέμα με την κοπέλα απ’τη Βουλγαρία ομολογώ οτι μου έκανε εντύπωση απο την αρχή. Τόσο για την αντίδραση των κατοίκων στην Εύβοια, που βιάστηκαν να καταδικάσουν την κοπέλα, οσο και τ’οτι υπήρχαν και κορίτσια που κατέγραφαν το τι συνέβαινε (εκ των οποίων η μια μάλιστα ήταν κ ‘αδελφή του ενός απ’ τα αγόρια).
  Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως τα στοιχεία εναντίον του δράστη φαίνονται αδιάσειστα, ενώ η αγριότητα με την οποία φέρθηκε στο θύμα είναι πρωτοφανής.
  Το θέμα με την μετανάστευση είναι μεγάλο, και όσοι μένουμε στην Αθήνα τουλάχιστον δεν μπορούμε να μην το συνδέσουμε με την εγκληματικότητα, που τα τελευταία χρόνια έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις.Είμαι της γνώμης, οτι πρέπει να ελέχγονται όποιοι μπάινουν στην χώρα, όπως σ’ολα τα μέρη του κόσμου (οταν η υπάρχει η δυνατότητα τουλάχιστον).
  Και όχι γιατί αυτοί άνθρωποι έχουν διαφορετικό χρωμα ή θρησκεια, ή προέρχονται απο διαφορετική φυλή. Αλλά απλούστατα γιατί μπορεί στη χώρα τους να έχουν διαπράξει εγλήματα, ή να καταζητούνται, και εδώ να μην έχουμε ιδέα.Πρέπει να ξέρουμε τι είναι ο καθένας που περνά τα σύνορα μας.
  Εδώ κ’ η Γιώτα μας (εντάξει δε τη γνωρίζω προσωπικά αλλά μέσα απο τα ποστ της νιώθω σα να τη ξέρω) αν θυμάμαι καλά, είχε γράψει κάπου πως ακόμη δεν έχει πάρει την υπηκοότητα παρά το γεγονός οτι έχει παντρευτεί Αμερικανό. Πως μπορεί λοιπόν εδώ να έρχεται ο καθένας χωρίς να γνωρίζουμε ποιός είναι?
  Νομίζω οτι η αντίδραση των ανθρώπων που επιτέθηκαν στον δράστη εκφράζουν ακριβώς αυτό, την αγανακτησή τους, αλλά και την οργή τους απέναντι στην πολιτεία για το μεταναστευτικό ζήτηαμα.
  Καλώς η κακώς, δε το κρίνω, αλλά μπορώ να το καταλάβω.
  Όπως και να ‘χει ο βιασμός για εμένα είναι το χειρότερο έγκλημα, γιατί ίσως να μην αφαιρούνται ζωές αλλά δολοφούνται ψυχές! Ελπίζω μόνο οι δράστες απ’ οπου κ’ αν προέρχονται να τιμωρούνται παραδειγματικά! Γιατί δυστηχώς ακόμη και σήμερα, κ’οχι μόνο στην Ελλάδα, το θύμα είναι που σηκωνει σχεδόν πάντα όλο το βάρος.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s